Populära listor

Redaktörer

Anton har över 15 års erfarenhet av att skriva och publicera innehåll…
Noah har arbetat som redaktör online i flera år. Han är ansvarig över…

Om oss

Välkommen till Topplistorna.se!
Majoriteten av våra listor är faktagranskade men vi blandar innehållet med topplistor utefter våra egna åsikter och tycke. Artiklar som är faktagranskade är tydligt uppmärkta så du vet vad som grundas på fakta eller inte.
Gör som många andra och hänvisa till oss som er trovärdiga faktakälla genom att länka till våra listor.

Topp 10 mest följda personerna på Instagram

Topp 10 mest följare på Instagram i Världen 2024 – (Topplista)

I en värld där sociala medier dominerar och influencers skapar globala trender, är det fascinerande att utforska vilka som verkligen når ut till miljontals följare. I denna artikel dyker vi in i livet hos de topp 10 mest följda personerna på Instagram, deras unika berättelser och det avtryck de lämnar i den digitala världen.

Den här topplistan är faktabaserad

Artikeln är faktagranskad och publicerad av:

10. Khloé Kardashian – 312 miljoner följare

Khloé Kardashian, den yngre systern i Kardashian-familjen, har gjort sig känd som en inflytelserik figur på Instagram. Med nästan 300 miljoner följare har hon skapat en plattform där hon delar aspekter av sitt personliga liv, sina affärsföretag och sin stil.

 • Instagram namn: @khloekardashian
 • Följare: 312 miljoner

9. Beyoncé – 318 miljoner följare

Beyoncé, en global superstjärna inom musik och mode, har samlat en enorm följarskara på Instagram. Hon använder sitt konto för att dela inblickar i sitt liv, sina projekt och sina artistiska framträdanden.

 • Instagram namn: @beyonce
 • Följare: 318 miljoner

8. Kim Kardashian – 364 miljoner följare

Kim Kardashian, en av de mest inflytelserika personligheterna i världen, har utnyttjat Instagram för att marknadsföra sina affärsföretag och dela sin livsstil. Hon fortsätter att vara en trendsetter på plattformen.

 • Instagram namn: @kimkardashian
 • Följare: 364 miljoner

7. Ariana Grande – 381 miljoner följare

Ariana Grande, känd för sin karriär som sångare och skådespelerska, har en betydande närvaro på Instagram. Hon delar ofta uppdateringar om sitt musikaliska arbete, sina personliga erfarenheter och engagemang i olika projekt.

 • Instagram namn: @arianagrande
 • Följare: 381 miljoner

6. Dwayne "The Rock" Johnson – 394 miljoner följare

Dwayne Johnson, även känd som “The Rock”, är en skådespelare och före detta professionell brottare. Hans Instagram är en blandning av personliga anekdoter, träningstips och inblickar i hans filmprojekt.

 • Instagram namn: @therock
 • Följare: 394 miljoner

5. Kylie Jenner – 398 miljoner följare

Kylie Jenner, en framstående medlem i Kardashian-Jenner-klanen, har etablerat sig som en viktig influencer och affärskvinna. Hennes Instagram-konto är en central del av hennes varumärkesstrategi och personliga uttryck.

 • Instagram namn: @kyliejenner
 • Följare: 398 miljoner

4. Selena Gomez – 430 miljoner följare

Selena Gomez, en populär sångerska och skådespelerska, har blivit en av de mest följda kvinnorna på Instagram. Hennes konto är en kombination av professionella projekt, välgörenhetsarbete och personliga ögonblick.

 • Instagram namn: @selenagomez
 • Följare: 430 miljoner

3. Lionel Messi – 495 miljoner följare

Lionel Messi, en av världens mest kända fotbollsspelare, har ett enormt inflytande på Instagram. Han delar regelbundet uppdateringar om sin fotbollskarriär, familjeliv och sponsringssamarbeten.

 • Instagram namn: @leomessi
 • Följare: 495 miljoner

2. Cristiano Ronaldo – 615 miljoner följare

Cristiano Ronaldo (@cristiano), med 615 miljoner följare, är den mest följda personen på Instagram 2023. Som en världsberömd fotbollsstjärna och kulturell ikon använder Ronaldo sitt konto för att dela upplevelser från både sin professionella karriär och personliga liv.

Hans omfattande följarskara är ett bevis på hans globala inflytande och hans förmåga att engagera fans över hela världen.

 • Instagram namn: @cristiano
 • Följare: 615 miljoner

1. Instagram – 665 miljoner följare

Med sina 665 miljoner följare är Instagram (@instagram) det mest följda kontot på Instagram 2023. Detta konto, som tillhör själva plattformen, är en central hubb för att upptäcka nya trender och framhäva kreativa skapare.

Genom att följa Instagrams eget konto får användare en inblick i det breda spektrum av innehåll och kreativitet som finns på plattformen, från virala fenomen till inspirerande berättelser.

 • Instagram namn: @instagram
 • Följare: 665 miljoner

Här kommer listan på de Instagram konton med flest följare 2023

PlaceringNamnInstagramprofilFöljare (miljoner)
1.Instagram@instagram665
2.Cristiano Ronaldo@cristiano615
3.Lionel Messi@leomessi495
4.Selena Gomez@selenagomez430
5.Kylie Jenner@kyliejenner398
6.Dwayne Johnson@therock394
7.Ariana Grande@arianagrande381
8.Kim Kardashian@kimkardashian364
9.Beyoncé@beyonce318
10.Khloé Kardashian@khloekardashian312

Sammanfattning

Denna lista över de mest följda Instagram-kontona visar en fascinerande blandning av globala kändisar, idrottare och influencers. Varje profil erbjuder en unik inblick i deras liv, karriärer och personliga varumärken, och vittnar om Instagrams kraftfulla plattform för personligt och professionellt uttryck.

Källor

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like